Dominantie zoals zelden eerder vertoond op een Internationale vlucht

Dominantie zoals zelden eerder vertoond op een Internationale vlucht

NIC 2404 Beek (LB): “liefst 5 Liefhebbers bij eerste 50 Internationaal”

 

Tekst Colla Alberts

 

Marseille Internationaal met lossing op Vrijdag 17 juli 2015 betekende eindelijk een kans voor de Limburgse Liefhebbers om Nationaal weer eens de Zegepalm in handen te mogen houden, wel, deze kans heeft Limburg met beide handen gegrepen.

Nationaal Inkorf Centrum 2404 te Beek zag een droom werkelijkheid worden, zovele Nationale & Internationale zeges werden hier al behaald maar een  DUBBELE  Nationale & Internationale zege met bovendien ook nog eens de Internationale Winnares  is een uniek feit dat met Gouden Letters opgetekend zal worden in het Gouden Boek van deze Vereniging.

Jos Martens uit Stein pakt de Oppergaai met zowel de Nationale als de Internationale Erepalm, voor Jos is het al de tweede maal dat hij met de Nationale zege gaat lopen, wat een klasbak en wat een fijne liefhebber samen met zijn Echtgenote die zeker ook haar aandeel in deze eclatante zege kan claimen.

Beiden wensen wij van ganser Harte Proficiat want hun Geluk kende en kent nog steeds geen grenzen, iedereen gunt het Jos dan ook van ganser Harte.

Lei Martens uit Elsloo en zijn Ouders grijpen op slechts enkele luttele minuten afstand de 2e prijs zowel Nationaal & Internationaal, dat alleen zou menige Liefhebber trots de vlag doen uitsteken maar daar denken deze gedreven liefhebbers toch nog even anders over, zij tronen ook nog eens op de hoogste trede Nationaal & Internationaal bij de Duivinnen..!! Geef toe, dan weet je toch met je Echte Pure Geluk geen blijf..!!! Wij feliciteren ook Lei Martens en dus de hele Familie met deze unieke “Dubbelslag”, het gaat een Herfst & Winter worden waar vele huldigingen Jos & Lei te beurt zullen gaan vallen, volkomen terecht. UNIEK en Formidabel waar de “Mannen en Vrouwen van de Olijftak Beek” ook een beetje met de borst fier vooruit mogen lopen….!!

Ook Jean Cortenraad / John Slangen staan rats aan de Nationale & Internationale TOP dus ook in Meerssen zullen beiden met stralende gezichten de talloos velen die hen komen feliciteren tegemoet treden, super gedaan en… er komen nog enkele uitgelezen vluchten..!

In Nuth is het Fer Mertens die met zijn Geluk niet wist waar hij het moest zoeken, tranen van vreugde vloeiden in stromen want hij had opnieuw een KOPDUIF weten te klokken en ja, dan weten wij als Liefhebbers van de Grote Fond hoe laat het is. Fer en Echtgenote, met enorm veel plezier feliciteren wij je met deze schitterende prestatie.

Theo Daalmans uit Elsloo vindt ook nog een ‘warme plek’ binnen de eerste 50 Nationaal wat na zijn Nationale zege Irun opnieuw een hoogtepunt betekent in zijn rijke loopbaan als Liefhebber na van zijn Vader de kneepjes van het vak geleerd te hebben. Formidabel zal ook Theo en zijn Familie deze fraaie Ereplaats zeker zeer weten te waarderen wat ons er toe brengt ook Hen met plezier te feliciteren.

Als je binnen de 50 eerste Internationale duiven er 5 van NIC 2404 ziet staan te blinken betekent dit dat liefst 10% hier in Beek is ingekorfd, wat een weelde waar wij natuurlijk ook de andere Limburgse prijswinnaars van harte feliciteren.

Graag maak ik a.s. Maandagavond bij het inkorven voor Narbonne een foto van de Winnaars samen met de harde werkers binnen het Bestuur van De Olijftak Beek, in de houten barak waar de vliegtuigen zo laag overheen vliegen dat je ze bijna kunt aanraken werd Geschiedenis geschreven zoals reeds gememoreerd, niemand zal het mij kwalijk duiden als ik hier en nu zeg het zeer jammer te vinden dat Jan Jacobs dit niet meer heeft kunnen beleven, Jan en allen die ook al het Tijdige met het Eeuwige hebben verwisseld zeg ik DANK want zonder Uw pioniersarbeid was dit nooit werkelijkheid geworden.

Hoera Winnaars van Marseille 2015 & Hoera voor ALLE Liefhebbers van de Grote Fond