Johnny Hessels, Rijckholt is de Eigenaar

Topduiven zoals de 1504620-NL 2009 (geboren in 2011)

Johnny Hessels, Rijckholt is de Eigenaar

johnny-hessels-rijckholt-is-de-eigenaar.jpg

Tekst Colla Alberts©

 Zoals u hier als lezers van www.lacolombophilieho.be hebt kunnen merken moet je wat presteren om door mij gepresenteerd te worden in deze Eregalerij, of dat nou met duiven of als helper bij het inmanden, het uittellen van de lijsten of als chauffeur en convoyeur onze duiven begeleiden, allen hebben zonder enige uitzondering een enorme verdienste voor onze duiven en onze sport.

Nooit Anoniem maar herkenbaar tekenen zij present, de begeleiders naar- en op de losplaatsen alsmede Personen zoals Mr Alex Rans, Monsieur  Fabrice Carlier & Mijnheer Luc de Geest bijvoorbeeld welke in het seizoen continue bezig zijn te zorgen dat alles marcheert zoals het hoort zodat wij liefhebbers van onze sport kunnen genieten. In de Afdelingen is het vaak voor de Verantwoordelijken geen pretje zeker als de verwachtingen hoog gespannen zijn maar het weer niet helemaal wil meewerken.

Dit alles gebeurt in volle sereniteit.

Men is wel degelijk bewust van het enorme belang dat juist van hun beslissing afhangt, op de eerste plaats onze duiven, mogen ze gelost worden met een meer dan goed kans op een veilige thuiskomst, vragen die door slechts enkele personen van een antwoord voorzien dienen te worden. Zeker in het seizoen zoals we dat tot nu toe kennen hebben zij een zeer zware taak op hun schouders, persoonlijk heb ik het grootste respect voor deze groep Personen die er er echt alles aan doen om een fantastische thuisreis mogelijk te maken voor onze zoals wij ze toch graag noemen “gevleugelde vrienden”.

Niemand kan presteren zonder de goede zorgen onderweg en op de losplaats, ook die superdoffer van Johnny Hessels niet die dit jaar uitzonderlijk weet te presteren zoals ik u ga bewijzen, een betere vliegt er momenteel in heel Nederland & België niet, een TOPPER  die naam ook volledig waardig.

Van Charleville bij Limburg Totaal, een organisatie die staat o.l.v. Willem Beckers die samen met zijn Echtgenote speelt onder de naam Comb. Beckers – Willems en in 2011 nog de Beker van Vlaanderen van Barcelona wonnen, geen kleintjes dus in onze sport.

Dit zijn de resultaten in 2013 van deze licht geschelpte Doffer 1504620-NL 2009:

Charleville

1e in SamenSpel Valkenburg

2e Limburg Totaal Zuid tegen 15.069 duiven en 763 liefhebbers

Reims:

1.855 Limburg Totaal tegen 14.067 duiven en 756 liefhebbers

Lorris

1e SamenSpel Valkenburg

1e Limburg Totaal 20.705 duiven en 1114 liefhebbers(!!)

Mont Luçon

1e SamenSpel Valkenburg

9e Limburg Totaal met 5.176 duiven en 454 liefhebbers.

 

U hebt van Johnny op deze plaats al eerder in een artikel van mijn hand kunnen lezen over deze jonge liefhebber wiens Moeder luistert naar de naam Doyen en inderdaad, wortels welke terugvoeren naar het land van Luik, geen wonder dat er in de Voerstreek nog Familie van Johnny woont maar of zij duiven hebben is mij niet bekend, Johnny echter is wel degelijk op de goede weg en wellicht dat na zijn Provinciale Zege van Orleans in 2006 bij de Jaarlingen en van Lorris nog maar enkele weken geleden, zeer snel een nieuwe Victorie kan worden bijgeschreven maar terecht heeft Johnny besloten deze prachtige doffer dit jaar niet meer te spelen, hij gaat er wat jongen uitkweken maar in 2014 hoopt Johnny deze klasbak opnieuw in te zetten op de vluchten.

U ziet dat in mijn artikelenreeks, exclusief© voor deze site van Monsieur Fabrice Carlier en zijn Organisatie liefhebbers gepresenteerd worden waar u als Lezer iets van kunt opsteken en daar staat mijn naam borg voor, nooit zal ik anoniem iemand proberen aan te vallen zoals helaas nog op zo vele sites mogelijk is, zelfs bij pipa wordt dit toegelaten, een grote smet op hun blazoen waar de  ECHTE liefhebbers deze handelwijze verre van zich smijten behoudens die enkelen die uit hetzelfde anonieme hout zijn gesneden. Meer woorden maak ik aan deze proxy niet meer vuil is mijn belofte aan mijn grote schare lezers.

Telkens opnieuw probeer ik onze Duivensport alsmede de Liefhebbers Positief “in beeld” te brengen en ik mag zeggen Goddank dat zeer velen dit weten te waarderen zo blijkt telkens uit de mails van Monsier Fabrice naar mij toe. Wilt u mij persoonlijk contacteren? Geen probleem, U mailt colla.alberts@xs4all.nl  en ik zal mij zeer verheugen. Dus sla uw laptop open, uw tablet of Ipad en weet ik nog meer en geef aan hoe u mijn artikelen leest, bent u het met mij eens of juist niet, alles is prima om uw reacties te lezen. Ik verheug me er op en … met uw gegevens zal zeer vertrouwelijk worden omgegaan zoals men dit van mij gewoon is.

Johnny Hessels, een naam die klinkt als een klok en zoals op de Foto duidelijk is te zien weten ook Voorzitter Harry Roks (ook over Harry Roks las u reeds hier!!!) en enkele medebestuursleden dit zeer te waarderen kwamen Johnny Bloemen & Gelukwensen aanbieden.

Duivensport Herkenbaar Mooi.