Communiqué RFCB/Mededeling KBDB 26-08

Madame,

Monsieur,

Suite à notre communiqué d'hier relatif à l'annulation d'Argenton du 29/08/2020, de faux courriels, signés en mon nom et mentionnant ma fonction au sein de la RFCB, indiquent que ce concours aura bel et bien lieu.

La RFCB fera tout ce qui est en son pouvoir pour découvrir l’identité de la personne qui a envoyé ces faux e-mails et qui a utilisé à tort mon nom.

JE NE PEUX tolérer de telles pratiques. Une enquête sera organisée et menée de façon approfondie. Nous ferons appel aux services d’un avocat.

Par la présente, nous confirmons, à nouveau, le contenu de notre e-mail d'hier (25/08/2020), comme repris ci-dessous.

https://www.lacolombophilieho.be/pages/dernieres-news/annulation-argenton-national-du-29-08-annulatie.html

Cordialement.

Le Président National,

Pascal Bodengien.

 

Mededeling van de KBDB

 

Beste,

Aansluitend op onze mededeling van gisteren aangaande de aflassing van Argenton van 29/08/2020 duiken er valse e-mailberichten op, ondertekend met mijn naam en met vermelding van mijn functie in de schoot van de KBDB, waarin wordt aangekondigd dat deze wedvlucht toch zal plaatsvinden.

De KBDB zal alles in het werk stellen om te achterhalen wie dergelijke valse e-mails de wereld heeft ingestuurd en valselijk mijn naam heeft gebruikt.

Ik KAN en ZAL dergelijke praktijken NIET tolereren. Een onderzoek zal worden ingesteld en tot het uiterste worden uitgespit. Een advocaat zal onder de arm worden genomen.

Hierbij bevestigen wij nogmaals de inhoud van onze e-mail van gisteren 25/08/2020, zoals hierna opgenomen.

Met vriendelijke groeten.

De nationale voorzitter,

Pascal Bodengien.

 

 
   
Mededeling van de KBDB

 

Rekening houdend met de slechte weersvoorspellingen voor aanstaande weekend (29 & 30/08/2020) en ook voor maandag 31/08/2020 heeft de nationale inrichter van de wedvlucht vanuit Argenton van 29/08/2020, de OVV, contact opgenomen met de voorzitter van het nationaal sportcomité en mijzelf.

Na overleg werd de beslissing genomen om de nationale wedvlucht vanuit Argenton van aanstaande zaterdag 29/08/2020 te annuleren.

De KBDB wenst de nationale inrichter OVV te danken voor het nemen van deze moedige beslissing zodat de volgende nationale wedvluchten voor jonge duiven niet in het gedrang komen. Deze beslissing getuigt dat de inrichter OVV het welzijn van onze duiven verkiest boven het eigen belang.

HARTELIJK DANK aan het bestuur van de OVV

Alle bestaande criteria voor de nationale kampioenschappen grote halve-fond jonge duiven 2020 blijven ongewijzigd van kracht.

Met vriendelijke groeten.

 

Voor de leden van de NRBB,

De nationale voorzitter,

Pascal Bodengien.