Kandidaat Rousseau Marc KBDB Verkiezingen I Arrondissement Oudenaarde

KBDB Verkiezingen I Arrondissement OudenaardeI stem enkel voor Kandidaat ROUSSEAU MARC - Doelstellingen 2018-2024

Geachte duivenmelkers, sportvrienden

Met het toesturen van de kiesbrieven komt de kiesstrijd pas echt op volle snelheid.
Hierbij vinden jullie in bijlage mijn persoonlijke standpunten en speerpunten van besturen voor de komende KBDB verkiezingen voor het arrondissement Oudenaarde
PE OVL moet zijn eigen onafhankelijke koers kunnen blijven varen, de personen van de ploeg waar ik deel van uitmaak, vormt dan ook de beste waarborgen voor de toekomst.
Immers als we voor ons eigen zorgen, dan zorgen we voor een goede zaak. 

Mocht u geen kiesbrief hebben ontvangen, meldt dit direct aan de nationale secretaris Geert Philips: philips.g@kbdb.be of het PE Oost-Vlaanderen secretariaat :vandemergel.n@kbdb.be.

Hierbij kunnen jullie mijn doelstellingen en pijlers van toekomstig basisplan lezen.
Dit plan biedt naar mijn oordeel goede garanties waarbij het voor de Oost-Vlaamse entiteit een werkbaar document moet zijn, een toegevoegde waarde voor PE Oost-Vlaanderen/De maatschappijen en de duivenliefhebbers.

Kandidaat/profiel:  ROUSSEAU MARCwonende te Leupegem/Oudenaarde en 67jaar. Boekhouder, voorheen Belgacom/Proximus medewerker als Finance en Budgetting Supervisor. Is sinds 1980 lid van de kbdb. Stond in het verleden in de Duivenmaatschappij te Nederename/Oudenaarde en behaalde in die periode ook het attest van constateurzetter/regelaar. Was tot 2016 actief als reporter bij De Duivenkrant/Pitts. Jeugdsponsor van 3 jeugdleden uit de Zuidoost-Vlaamse regio.
Het accent in de duivensport gaat van snelheid tot Zware Halve Fond.
Kandidaat voor het arrondissement Oudenaarde >> stem enkel Marc Rousseau voor het arrondissement Oudenaarde

Marc Rousseau(rechts) samen met de jeugdspelers die gesponsord worden bij de overhandiging van het duivenvoeder in april 2017.

Via deze weg wens ik ook publiciteit te maken voor het ganse team: ROUSSEAU-PIENS-CALLEBAUT-BAFORT die jullie kunnen volgen via volgende links:
http://www.pitts.be/nl-BE/artikels-72/verkiezingen-kbdb-pe-oost-vlaanderen-team-bafort-callebaut-piens-rousseau-van-overwaele-12191/;http://www.herbots.be/nl/nieuws-lcb/nieuws-algemeen/d/detail/verkiezingen-kbdb-kandidaten-stellen-zichzelf-voor-nl; Geef hun ook uw vertrouwen, want besturen doe je nooit alleen. Stem enkel voor één van deze personen per arrondissement op uw kiesbrief. Op die manier maakt u een geldige stem!!!