Koning Denderbond Ninove

 

op zaterdag 21 december had onze kampioenenviering plaats in zaal "Hof ter Beke te Nederhasselt.

De receptiezaal was goed gevuld met de met de 135 ooraleer er begonnen werd met het voorgerecht werd er een minuut stilte gevraagd om de overleden liefhebbers te gedenken. Na het voorgerecht werden alle medewerkers,bewerkers en bestuur van onze Kon.Denderbond Ninove in de bloemetjes gezet, dit als dank voor hun onverdroten inzet voor zowel het afhandelen van de wedstrijden als voor de verscheidene extra sportieve organisaties.

Na de soep was het de beurt aan de laureaten van het kampioenschap beginnelingen, de 4 grote prijzen en de liefhebbers die een provinciale overwinning of provinciale titel behaalden. De Wolf Frederik werd Kamp.beginnelingen, Cooreman Louis won de Grote Prijs "Dakwerken Minner Geert", De Cremer Willy won de Grote Sponsorprijs Zw.1/2 Fond, Van Kerckhoven Jimmy won de Grote Prijs Café N8W8 en Van Sande Camiel slaagt erin de Grote Prijs Molens Van Sande te winnen, elk van hen werd een checque ter waarde van 150€ en een waardebon Juwelen Baeyens ter waarde van 50€ overhandigd, ook werd aan alle provinciale overwinnaars, VDMaelen-Penne, De Vadder-Valckenborgh en Pappaer Herman en Lieve, een hesp overhandigd door onze voorzitter Segers Freddy.Na het zeer lekkere hoofdgerecht was het de beurt aan allen die zich geplaatst hadden in onze kampioenschappen om gelauwerd te worden, ook de liefhebbers die zich niet konden plaatsen maar aanwezig waren werden met een aandenken bedacht.

Na het uitschenken van de koffie en het verorberen van het lekkere dessert was het de beurt aan de koningen, kampioenen en asduifwinnaars om hun trofeeen in ontvangst te nemen. De Cock Jozef,asduif jonge snelheid, Redant Remi-Frederik, kampioen oude 1/2 fond, De Cremer Willy, asduif oude zw 1/2 fond, Van Kerckhoven Jimmy, kampioen jonge en asduif jaarse en jonge zw 1/2 fond, Cooreman Louis, koning, kampioen jaarse en jonge,asduif jaarse en jonge 1/2 fond en kampioen jonge snelheid, VDMaelen S-Penne B, koning, kampioen oude en jaarse zw 1/2 fond en kampioen jaarse zware fond, De Norre-Bogaerts, kampioen Fond, Boterberg Patrick, koning, kampioen oude, jaarse en asduif oude fond, Van Caelenberh Nadine, asduif  jaarse fond, Coppens Freddy, asduif jaarse zware fond, Van Damme Willy, kampioen en asduif oude zware fond, Van Sande Camiel, koning en kampioen oude zware fond, Cardon Camiel & Geert, Algemeen Kampioen, kampioen snelheide en kampioen 1/2 fond, De Decker Kurt, Algemeen Koning, kampioen oude en asduif oude snelheid, mochjten om beurt naar voren treden om hun trofeeën en geschenken in ontvangst te nemen. Alle asduifwinnaars werden ditmaal bedacht met een ingekaderde foto van hun betroffen asduif.

Elk gedeelte van deze viering werd begeleid met een, op groot scherm,  geprojecteerde fotomontage met muziek, wat zeer geapprecieerd werd door de liefhebbers. Na deze viering kon gestart worden met de openingsdans door de voorzitter met zijn echtgenote onder begeleiding van onze gastartiest, Eric Bear. Na dit optreden werd het muzikale gedeelte verder gezet door onze DJ Mertens Ann tot in de vroege uurtjes. De allerlaatsten verlieten omstreeks 5:30 de feestzaal. Dat de kampioeneviering in de smaak viel van onze liefhebbers werd duidelijk gemaakt door de vele positieve reacties die we van hen bekwamen