Mededeling KBDB 13/0713/07/2020

13/07/2020 - MEDEDELING VAN DE KBDB

Ingevolge de problemen dewelke zich hebben voorgedaan afgelopen zaterdag 11/07/2020 en zondag 12/07/2020 en dit respectievelijk op Sermaises en Quiévrain, heb ik een telefonisch onderhoud gehad met de betrokken vervoerder, Johan Bauwens.

Welke feiten hebben er zich voorgedaan:

11/07/2020 Sermaises: laattijdige aankomst van de konvooien van Antwerpen

12/07/2020 Quiévrain: de deur van 1 slag op de vrachtwagen is opengevallen zodat de duiven allen werden gelost om 7u56 i.p.v. het voorziene lossingsuur.

Ik, als nationale voorzitter, lid van de nationale raad van beheer en bestuur en tevens lid van de bestuursraad van de PE Antwerpen, betrokken bij deze beide spijtige voorvallen, zal komend weekend de ophalingen in de PE Antwerpen persoonlijk gaan volgen voor de kleine halve-fond teneinde een beter beeld te krijgen van de problemen dewelke zich stellen en inzicht te krijgen in de situatie waarmee de PE Antwerpen actueel te kampen krijgt.

Er dient een oplossing te worden gevonden.

Uiteraard dient iedereen mee te helpen om een dergelijke problematiek in de toekomst te vermijden en dient iedereen samen te werken. Daarom ook de vraag aan onze liefhebbers: “kom tijdig inkorven” en ook aan onze verenigingen: “sluit de inkorvingen af op het afgesproken uur”.

SAMEN zullen wij ook hieraan een oplossing moeten bieden.

Ik kom zeker en vast nog terug op deze zaak en vraag dan ook het resultaat van het onderzoek van deze problematiek af te wachten.

Bedankt alvast dat wij op eenieders begrip kunnen rekenen.

Met vriendelijke groeten.

De nationale voorzitter,

Pascal Bodengien.