Verkoop Golden Ten 2018

Het echte kampioenenbloed

== VERKOOPCATALOGUS ==

Bekijk hier de introducties van de deelnemende liefhebbers.

De jaarlijkse Golden Ten-verkoop is op zes jaar tijd uitgegroeid tot een evenement dat zijn weerga in de duivenwereld niet kent. De grootste kampioenen uit België, Nederland en Duitsland presenteren er een beperkt aantal van hun absolute topduiven.
Naast enkele prestatieduiven komen op de verkooptafel broers, zussen en kinderen van de “fine fleur” van de hedendaagse duivensport, waaronder diverse van echte topduiven van afgelopen seizoen! Ze werden stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd om hun naam tijdens deze unieke zaalverkoop hoog te houden.
Want het speciale van deze verkoop is zeker wel, dat alle duiven tentoongesteld worden en bezichtigd kunnen worden. Een geweldige kans om op één plaats het allerbeste te kunnen beoordelen, bewonderen en vergelijken van een schare tophokken. Ook kan men met de aanwezige kampioenen en met elkaar hierover van gedachten wisselen.
De talloze referenties uit binnen- en buitenland bewijzen inmiddels dat tijdens de Golden Ten het echte kampioenenbloed aangeboden wordt.
Reden genoeg om er op 3 en 4 november (weer) bij te zijn!
Jan & Rik Hermans

Golden Ten 2018
(klik op de afbeelding voor een vergroting)