Zottegemse Voorzitter en Ondervoorzitter gaan hun boekje te buiten

Het is nu zowat overal bekend in Zuidoost-Vlaanderen, van de klacht van het Zottegems duo van de duivenmaatschappij Recht en Plicht Zottegem, in casu Filip Dhondt uit Etikhove Maarkedal.
en proberen de komende verkiezingen in Oost-Vlaanderen en arrondissement Oudenaarde naar hun hand te zetten

De feiten: Vermelde heren, in casu Filip Dhondt uit Etikhove/Maarkedal vonden het opportuun klacht tegen mij neer te leggen wegens vermeend misbruiken van art 26 van de kbdb statuten, meer bepaald, dat ik nog actief ben als Duivenreporter, weliswaar onder een bedekte schuilnaam. In de motivatie onder de noemer van het ganse Zottegems bestuur werd bij de nationaal kbdb bestuur een klacht neergelegd omwille van het feit dat foto’s werden genomen tijdens het kampioenenfeest in de Beerput te Balegem en verstuur naar de pers. Beide heren vonden het ook nodig het Merelbeekse tandem DVV lid meer bepaald RVDP mee in het verhaal te betrekken, omdat ik naar verluidt in 2017 een reportage onder verdekte naam zou hebben gemaakt en ondertussen nog er mee bezig bent. De reportage waarvan sprake werd weliswaar gemaakt en gepubliceerd op 24 maart 2016.

Naar mijn gevoel een achterbakse en laffe manier van handelen om net voor de finale verkiezing mij persoonlijk te elimineren in de hoop als mandataris te zetelen in 2018-2024 voor het arrondissement Oudenaarde..

Als de kbdb verkiezing voor de PE Oost-Vlaandern er meer bepaald zo moet uitzien, dan kan ieder duivenmelker oordelen hoe het er zal aan toegaan, bij een eventuele verkiezing van Filip Dhondt, ondervoorzitter van Recht en Plicht Zottegem als mandataris.

In een persoonlijk email aan mij gericht, vermeldt de voorzitter van "Recht en Plicht" dat de kandidatuur van zijn ondervoorzitter, zijn geesteskind is en stelt voor om samen te werken en te werken aan vernieuwing in juni net na indienen van de kandidaturen.

Hier stelt hij zich dus voor als de ware mandataris achter het geheel en speelt zo Filip Dhondt de marionet. Deze woorden zijn op de keper beschouwd en eigenlijk voor Filip Dhondt: in strijd met de "Plichtenleer van kbdb mandatarissen alsook kandidaat mandatarissen". Hierin is de kbdb heel duidelijk in het onderdeel " Algemene principe" 1 Onafhankelijkheid; 2 Onverenigbaarheden; 3 belangenconflicten; 4 Vertrouwen in Intergriteit; 5 Geheimhouding" waarborgen in de bedden voor iedere integere kandidaat. Alle punten worden hiermee aan hun laars gelapt. Van enige integriteit is hier geen sprake voor de toekomst!

De kbdb heeft dan ook, zeer correct gehandeld en mijn kandidatuur behouden.

Voor het Oudenaards arrondissement is er maar 1 plaats en je kan maar voor 1 kandidaat stemmen op de kiesbrief die je morgen bij jou thuis toegestuurd krijgt.Anders is uw stem ONGELDIG!!!

STEM MASSAAL voor MARC ROUSSEAU voor de volgende jaren. Ik zal uw vertrouwen perfect invullen.

Dank op voorhand aan al mijn vrienden en duivenmelkers uit de regio Oudenaarde, Ronse, Zottegem